0 Nákupní seznam 0 Nákupní košík
HORNBACH Praha - Černý Most Otevírací doba
Chlumecká 2398
198 00 Praha - Černý Most

servis-prahacm@hornbach.com
+420 225 357 - 000
po - pá: 7:00 - 21:00 hod.
so - ne: 8:00 - 21:00 hod.
1. 5. 2024 8:00 - 21:00 hod.
Tuto informaci jste si vytiskli dne 19.04.24 v 1:09 h. Prosím vezměte na vědomí, že kvůli náhlým pohybům cen na světových trzích se ceny na tomto výtisku mohou lišit od aktuálních cen v den nákupu v prodejnách nebo na e-shopu.
Plisé na míru (vč. zaslání vzorku)-thumb-0
Plisé na míru (vč. zaslání vzorku)-thumb-1
Plisé na míru (vč. zaslání vzorku)-0
Obrázek 1 z 2
Soluna

Plisé na míru (vč. zaslání vzorku)

od1032,00 CZK*/ ks

Č. výr. 6109615
  • Materiál: Polyester (PES), Viskóza, Len
  • Upozornění: toto zboží bylo vyrobeno dle vašeho zadání. Z tohoto důvodu nemůžete odstoupit od smlouvy ani nemůžete zboží společnosti Hornbach vrátit.
Více informací o zboží
1032,00 CZK *
Nechat si doručit domů
  •  
  • Dodací lhůta cca 4 týdny
Rezervovat v prodejně Praha - Černý Most
  • Lze koupit on-line

Informace o výrobku

  • EAN
    2007005829528

Datové listy

Popis

Plisé na míru představuje řešení protisluneční ochrany pro individuální požadavky. Pokud si své plisé nakonfigurujete sami, budete připraveni na jakoukoliv situaci v interiéru. Ať už ho použijete jako dekorativní prvek, sladěný barevně s interiérem, jako ochranu proti horku nebo pohledům nebo jako zatemnění pro klidné noci.

Plisé na míru je tak individuální jako vy. Nakonfigurujte si své nové plisé přesně podle svých představ: s přesnými rozměry, ve vašem oblíbeném barevném odstínu a pro daný účel použití. Začněte s údaji o místu montáže a provedení. Rozmyslete si, kam se má plisé namontovat: na okenní křídlo, do zasklívací drážky, do výklenku/na strop nebo před výklenek/na stěnu? Vy rozhodnete! Poté zadejte šířku a výšku požadovaného plisé. Na závěr definujte základní typ: Má se plisé zavírat oboustranně, zespodu nahoru nebo dokonce se dvěma látkami shora dolů?

Nyní jste zvládli první krok! Další důležitá rozhodnutí, která musíte učinit, se vztahují na účel použití. Má mít plisé na míru pouze dekorativní charakter? Chcete plisé používat jako pohledovou ochranu nebo dokonce jako ochranu proti horku? Nebo chcete tímto plisé zatemnit ložnice? Jaký barevný odstín máte rádi? Jaký typ plisé upřednostňujete? Běžné plisé nebo voštinové plisé?

Tato kritéria výběru rozhodnou, zda nakonfigurovaný produkt protisluneční ochrany bude nakonec splňovat vaše představy. Voštinové plisé představuje skutečný energeticky úsporný zázrak. Voštiny představují vzduchové polštářky a tím pádem také izolační vrstvu mezi oknem a místností. To chrání před hlukem, horkem i chladem.

Abyste se mohli při výběru látky bezpečně rozhodnout, můžete si objednat v konfigurátoru přímo vzorek látky a nechat si ho zaslat domů! Nemůžete si zvyknout na plisé? Žádný problém. HORNBACH nabízí alternativní produkty protisluneční ochrany, které si můžete rovněž uzpůsobit podle svých představ: Roleta na míru, dvojitá roleta na míru, žaluzie na míru a lamelový závěs na míru!

Mějte prosím na paměti, že toto plisé je vyrobeno podle vašeho osobního zadání, a kvůli tomu ho nelze vyměnit ani stornovat. Pro toto plisé zhotovené na míru neplatí právo na zrušení objednávky, ani právo HORNBACH na vrácení zboží.

Zákaznická hodnocení

Hodnocení mohou být napsána i od zákazníků, kteří zboží prokazatelně nepoužili nebo nekoupili.

nahoru