0 Nákupní seznam 0 Nákupní košík
HORNBACH Praha - Černý Most Otevírací doba
Chlumecká 2398
198 00 Praha - Černý Most

servis-prahacm@hornbach.com
+420 225 357 - 000
po - pá: 7:00 - 21:00 hod.
so - ne: 8:00 - 21:00 hod.
1. 5. 2024 8:00 - 21:00 hod.
Tuto informaci jste si vytiskli dne 19.04.24 v 1:11 h. Prosím vezměte na vědomí, že kvůli náhlým pohybům cen na světových trzích se ceny na tomto výtisku mohou lišit od aktuálních cen v den nákupu v prodejnách nebo na e-shopu.
Sluneční plachta na přání (vč. zaslání vzorku)-thumb-0
Sluneční plachta na přání (vč. zaslání vzorku)-0
Obrázek 1 z 1
PeddyShield

Sluneční plachta na přání (vč. zaslání vzorku)

od447,48 CZK*/ ks

Č. výr. 10234541
  • Druh: Sluneční plachta
  • Provedení: Trojúhelníkové, Čtvercové, Obdélníkový
  • Rozměry: Dle přání
  • Upozornění: toto zboží bylo vyrobeno dle vašeho zadání. Z tohoto důvodu nemůžete odstoupit od smlouvy ani nemůžete zboží společnosti Hornbach vrátit.
Více informací o zboží
447,48 CZK *
Nechat si doručit domů
  •  
  • Dodací lhůta cca 4 týdny
Rezervovat v prodejně Praha - Černý Most
  • Lze koupit on-line

Informace o výrobku

  • EAN
    2007007409315, 4260040158642

Popis

Tento produkt protisluneční ochrany je zhotovován na vaše přání: Jednoduše si vyberete vlastnost látky, barvu, tvar atd. a již bude vaše sluneční plachta na míru hotová. Tak na co ještě čekáte? Pusťte se do projektu!
UPOZORNĚNÍ: Tento rozměr se vztahuje na konkávní rohy!

Mějte prosím na paměti, že tato sluneční plachta je vyrobena podle vašeho osobního zadání, a kvůli tomu ji nelze vrátit. Pro tuto sluneční plachtu zhotovenou na míru neplatí právo na zrušení objednávky, ani právo HORNBACH na vrácení zboží.

Tato sluneční plachta představuje řešení protisluneční ochrany pro individuální požadavky. Pokud si svoji sluneční plachtu nakonfigurujete sami, budete připraveni na jakoukoliv situaci v interiéru. Ať už jako dekorativní prvek, sladěný barevně se zařízením vaší zahrady, nebo jako protisluneční ochrana či ochrana proti dešti.

Vlastnosti výrobku sluneční plachty na míru
Důvody ke koupi: Sluneční plachta na míru je tak individuální jako vy. Nakonfigurujte si svoji novou sluneční plachtu přesně podle svých představ: s přesnými rozměry, ve vašem oblíbeném barevném odstínu a pro daný účel použití.

Abyste se mohli při výběru látky bezpečně rozhodnout, můžete si jednoduše přímo v konfigurátoru objednat domů vzorek látky ve vámi požadovaném barevném odstínu!

Nemůžete se se svojí sluneční plachtou skamarádit? Žádný problém. HORNBACH nabízí alternativní produkty protisluneční ochrany, které si můžete rovněž uzpůsobit podle svých představ: Roleta na míru, dvojitá roleta na míru, žaluzie na míru a lamelový závěs na míru!


Potřebujete ke sluneční plachtě ještě vhodné ohraničení balkonu na míru? Žádný problém. Pomocí konfigurátoru pro ohraničení balkonu na míru si můžete individuálně nakonfigurovat barevně sladěné ohraničení balkonu.

Vaše výhody: Sluneční plachta v ideální šířce, výšce a správném barevném odstínu – sluneční plachta na míru splní všechny vaše požadavky – vytvořte dokonalá řešení protisluneční ochrany pro svůj domov. Hurá!

Zákaznická hodnocení

Hodnocení mohou být napsána i od zákazníků, kteří zboží prokazatelně nepoužili nebo nekoupili.

nahoru